Bemutatkozás

A CarboMaster v.o.s. a Softmaster cégcsoport tagja. 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy a Softmaster cégcsoport részfeladatainak átvételével segítse a kereskedelmi tevékenységet a fosszilis és a bio tüzelőanyagok területén is. A cégcsoport 2017-ben megkezdte a mész és cement termékek nagykereskedelmi forgalmazását is. A CarboMaster feladata a piacbővítés, új vásárlók és felhasználók felkutatása.

Fentiek ismeretében az üzleti tevékenység ugyanazt az elhivatottságot és minőséget képviseli, mint a Softmaster esetében, átvéve az ott már gyakorlatban használt és a vevők által elismert magas minőségi színvonalat, kiváló termékeket és rugalmas, gyors kiszolgálást.

Lengyelország Csehország Szlovákia Magyarország Románia

Széntermékeinket továbbra is közvetlenül a bányákból szállítjuk, így biztosítva a lehető legjobb minőséget vevőink felé. Cégünk ellátja a termékek szállításának feladatait is, akár közúti, akár vasúti vagy folyami szállításról legyen szó. A termékpalettánk szintén képes minden igényt kielégíteni. Képzett munkatársaink segítenek a vásárlóknak a számukra legmegfelelőbb terméket kiválasztani.

CarboMaster szervezeti ábra

A szállítások szervezése során az összes Magyarországi vonatkozó jogszabályt szem előtt tarjuk és azokat naprakészen figyeljük. Az EKÁER rendszerbe közvetlenül képesek vagyunk a szállítmányokat regisztrálni, így levéve az adminisztrációs terhet a vásárlóinkról.

A CarboMaster fontos feladata, hogy a „zöld energia” felhasználását minél hatékonyabban bevezesse a már meglévő termékek mellé. Cégünk ezen a területen kíván leginkább fejlődni, így kínálatunk bővül a fa, faapríték, mezőgazdasági hulladék, pellet termékekkel, melyeknek felhasználása napjaink egyik kiemelten fontos kérdésévé vált. Célunk a jövőben az egyéb környezetkímélő energiaforrások kutatása fejlesztése, melyek segítségével óvhatjuk környezetünket. Cégünk maradéktalanul megfelel az Európai Uniós elvárásoknak és naprakészen követi a jogszabályi változásokat, így segítve ügyfeleit.

Mész és cement termékeink nagykereskedelme:

Vissza a tetejére