Bemutatkozás

2014-ben a fosszilis és a bio tüzelőanyagok területén kezdtük meg nagykereskedelmi tevékenységünket, melyet 2017-ben a mész, cement és műtrágya termékek forgalmazásával bővítettünk. A termékpalettánk képes minden igényt kielégíteni, segítünk Önnek a legmegfelelőbb terméket kiválasztani. Az üzleti tevékenységünket továbbra is az elhivatottság, a minőség és a rugalmas, gyors kiszolgálás képviseli.

Lengyelország Csehország Szlovákia Magyarország Románia

Cégünk ellátja a termékek szállításának feladatait is, akár közúti, akár vasúti vagy folyami szállításról legyen szó. Szén termékeinket közvetlenül a bányákból szállítjuk, így biztosítva a lehető legjobb minőséget vevőink felé. A szállítások szervezése során az összes Magyarországi vonatkozó jogszabályt szem előtt tarjuk és azokat naprakészen figyeljük.

CarboMaster szervezeti ábra

A CarboMaster fontos feladata, hogy a „zöld energia” felhasználását minél hatékonyabban bevezesse a már meglévő termékek mellé. Cégünk ezen a területen kíván leginkább fejlődni, így kínálatunk bővül a fa, faapríték, mezőgazdasági hulladék, pellet termékekkel, melyeknek felhasználása napjaink egyik kiemelten fontos kérdésévé vált. Célunk a jövőben az egyéb környezetkímélő energiaforrások kutatása fejlesztése, melyek segítségével óvhatjuk környezetünket. Cégünk maradéktalanul megfelel az Európai Uniós elvárásoknak és naprakészen követi a jogszabályi változásokat, így segítve ügyfeleit.

Mész és cement termékeink nagykereskedelme:

Vissza a tetejére