CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén

Kérdése van?   Hívjon minket bizalommal!    +36-30-223-1006      +36-70-679-9322   

News Pic 01

B.U.É.K. 2020!

Tovább
News Pic 02

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Tovább
News Pic 03

Prémium pellet akciós áron, ebben az évben!

Tovább

Tile Pic 01

Kiváló minőség
kedvező áron

A CarboMaster szénkereskedés a piaci igényeket figyelembe véve kínál minőségi cseh barna és lengyel feketeszeneket, német brikettet. Az általunk forgalmazott fűtőanyagoknál számunkra fontos szempont, hogy vevőink a lehető legjobb áron és legjobb minőségi paraméterekkel rendelkező szenet kapjanak közúti szállítással, közvetlenül a bányából, átrakodás és deponálás nélkül.

Szállítás és ügyintézés

Az áru elszállítása a bányából, a fűtési szezonban megnövekedett mennyiségi igények miatt összetett feladatokat ró a logisztikánkra. Kollégáink arra törekednek, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen a vásárláskor. Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKÁER)-rel járó adminisztrációt átvállaljuk azoktól az ügyfelektől, akik ezt igénylik, megkönnyítve az adminisztrációt. A rakodási időpontokról tájékoztatást adunk, így egyszerűen kalkulálható az áru érkezési ideje.

Tile Pic 02
Tile Pic 03

Piacvezető termelők

A kitermelés során igénybevett technológia és az azt követő osztályozás a garancia arra, hogy egyre több elégedett ügyfelünk van. Ezen energiaforrások folyamatos rendelkezésre állását a termelők a lehető leghatékonyabb módon biztosítják egész évben. Tekintettel arra, hogy a fűtési szezonban a környező országok, Lengyelország, Csehország, Németország szén kereslete is óriási, cégünk folyamatosan fejleszti a logisztikai részlegét, hogy saját ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a megrendelt terméket.

Szerződéses partnereket keresünk a felhasználók között!

A szerződés előnyei: egyéni árképzés, gyors szállítás, EKÁER regisztráció átvállalása.
Érdeklődés és további információk a +36-30-223-1006 telefonszámon.

Képgaléria

A képnézegető indításához kattintson bármelyik képre.

Cement és mész termékek is érdeklik? Tekintse meg kínálatunkat!

Vissza a tetejére