CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén
CarboMaster Szén

Kérdése van?   Hívjon minket bizalommal!    +36-30-223-1006      +36-70-679-9322   

News Pic 01

Cseh bányák 2021-es karbantartási időszakai

Tovább
News Pic 02

Most-i bánya üzemszünet 2020 májusban!

Tovább
News Pic 03

Osztályozott barna daraszén Csehországból!

Tovább

Tile Pic 01

Kiváló minőség
kedvező áron

A CarboMaster szénkereskedés a piaci igényeket figyelembe véve kínál minőségi cseh barna és lengyel feketeszeneket, német brikettet. Az általunk forgalmazott fűtőanyagoknál számunkra fontos szempont, hogy vevőink a lehető legjobb áron és legjobb minőségi paraméterekkel rendelkező szenet kapjanak közúti szállítással, közvetlenül a bányából, átrakodás és deponálás nélkül.

Szállítás és ügyintézés

Az áru elszállítása a bányából, a fűtési szezonban megnövekedett mennyiségi igények miatt összetett feladatokat ró a logisztikánkra. Kollégáink arra törekednek, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen a vásárláskor. Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKÁER)-rel járó adminisztrációt átvállaljuk azoktól az ügyfelektől, akik ezt igénylik, megkönnyítve az adminisztrációt. A rakodási időpontokról tájékoztatást adunk, így egyszerűen kalkulálható az áru érkezési ideje.

Tile Pic 02
Tile Pic 03

Piacvezető termelők

A kitermelés során igénybevett technológia és az azt követő osztályozás a garancia arra, hogy egyre több elégedett ügyfelünk van. Ezen energiaforrások folyamatos rendelkezésre állását a termelők a lehető leghatékonyabb módon biztosítják egész évben. Tekintettel arra, hogy a fűtési szezonban a környező országok, Lengyelország, Csehország, Németország szén kereslete is óriási, cégünk folyamatosan fejleszti a logisztikai részlegét, hogy saját ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a megrendelt terméket.

Szerződéses partnereket keresünk a felhasználók között!

A szerződés előnyei: egyéni árképzés, gyors szállítás, EKÁER regisztráció átvállalása.
Érdeklődés és további információk a +36-30-223-1006 telefonszámon.

Képgaléria

A képnézegető indításához kattintson bármelyik képre.

Cement és mész termékek is érdeklik? Tekintse meg kínálatunkat!

Vissza a tetejére